Tarieven behandeling reflexzonetherapie

De eerste behandeling reflexzonetherapie duurt ongeveer 1,5 uur. De vervolgbehandelingen een uur. De duur van de behandeling is afhankelijk van de ernst en de complexiteit van de klachten en de gekozen behandelwijze.

De kosten zijn: €55,00
Na afloop van de behandeling ontvangt u een factuur.

Het afzeggen of wijzigen van een afspraak

Wanneer u de afspraak wilt afzeggen of wijzigen, dient u dit op zijn laatst 24 uur van te voren door te geven. Dit kan telefonisch (voicemail), via de mail of een sms of whatsapp. Wanneer dit niet gedaan is, ben ik helaas genoodzaakt de tijd in rekening te brengen.

Vergoedingen

Omdat ik aangesloten ben bij de beroepsvereniging VNRT en de RBCZ worden de behandelingen reflexzonetherapie geheel of gedeeltelijk vergoed. Het is afhankelijk van uw verzekeraar en uw (aanvullende) polis of en hoe het wordt vergoed. Meer informatie daarover vindt u in uw verzekeringspolis. U kunt ook uw verzekeraar vragen naar uw voorwaarden. Reflexzonetherapie valt onder alternatieve geneeswijzen.

Na afloop van de behandeling krijgt u een factuur die u zelf bij de zorgverzekeraar kunt declareren.

Bezoek ons

Lokert 15
5632 PK Eindhoven

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 26198799

REFLEXZONETHERAPIE – VOETREFLEX – VOETZOOLREFLEX - VOETREFLEXMASAGE – VOETREFLEXTHERAPIE – REFLEXOLOGIE EINDHOVEN - CONTACT

Alle rechten voorbehouden © , Fysiovoetreflex.nl
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden